Сорго — це універсальна культура
Рід сорго об’єднує зернові, цукрові, сорго-суданкові, суданкові та віникові гібриди, що робить його універсальною культурою, де використовуються всі частини рослини
корм
Поживність і хімічний склад зерна сорго в порівнянні з кукурудзою та ячменем
структура
Рекомендована кількість зерна сорго в кормосумішках
Виробництво
зерна
Переваги
волога
Кількість вологи для утворення одиниці сухої речовини
Кількість вологи ( % ) для проростання насіння
Переваги
Сорго
Кукурудза
пшениця
Ефективний
Потенціал
/ Потенційний вихід біогазу з 1га різних
біоенергетичних
рослин
можливості
Німечинна
Види
Вирощування
Складові
Збір
Раціон
Багатоукісне
Особливості